Annons

Annons

Isabel Adrian avslöjar för CHIC: ”Vi gifter oss redan i år!”
Annons


Isabel Adrian, Steve Angello och Will I Am på nyår. Foto: Isabels blogg

Isabel Adrian, Steve Angello och Will I Am på nyår. Foto: Isabels blogg

Som vi tidigare har berättat blev Isabel Adrian mamma för andra gången i påskas. När vi hör av oss för att gratulera avslöjar hon dessutom att hon och Steve Angello funderar på att gifta sig redan i år!

Grattis! Hur mår du och Winter Rose?

– Tack! Vi mår jättebra och är glada över att vara hemma nu efter några dagar på sjukhuset.

Vilken vackert namn! Hur kom ni på det?

– Vi visste att vi ville ha ett dubbelnamn, och att sista namnet skulle vara en blomma eftersom Monday-Lily heter Lily i andranamn. Winter kom vi inte på förrän bara några veckor sedan i samband med att jag tittade på en film där det var en karaktär om hette Winter. Namnet fastnade i huvudet, jag pratade med Steve och vi kom fram till att Winter Rose var det perfekta sammansatta namnet. Det är med lite extra roligt att man faktiskt kan översätta det till svenska och det blir Vinter Ros!

Hur har Monday-Lily reagerat på att bli storasyster?

– Monday-Lily tycker jättemycket om sin lillasyster, hon har en docka som hon går runt och kallar baby, hon vill gärna hjälpa till att mata bebisen och klappa henne på huvudet. Men jag känner också att hon har blivit lite avundsjuk för att hon har blivit extremt mammig den senaste veckan och vill gärna vara och sova med mig hela tiden.

Monday-Lily med sin nalle. Foto: Isabels Instagram

Monday-Lily med sin nalle. Foto: Isabels Instagram

Pappa Steve måste vara väldigt stolt?

– Ja han älskar att vara pappa och han tycker det är fantastiskt att ha tre tjejer hemma istället för två. Vem skulle inte vilja ha det? (skratt)

Jag hörde att ni ska gifta er i maj nästa år, har du redan börjat tänka på bröllopsformen?

– Faktum är att vi till och med funderar på att gifta oss i slutet av detta året! Så man kan säga att jag har mycket tankar och idéer i huvudet. Förhoppningsvis hinner vi planera klart allt så att vi kan gifta oss detta året. Igår fick min assistent åka till Barnes & Noble bokhandel och köpa varenda bröllopstidning som fanns i butiken.

Gifter ni er i Sverige eller USA? Blir det ett stort bröllop?

– Vi kommer definitivt att gifta oss i USA, men destinationen är tyvärr hemlig än så länge. Det kommer inte att bli ett jättestort bröllop, utan det kommer mest att vara familj och vänner.

Klicka här för att komma till Isabels blogg!

Läs även: Isabel Adrians dramatiska förlossning, utan Steve Angello!

Mer än så här får vi inte se av Winter Rose just nu! Foto: Isabels blogg

Mer än så här får vi inte se av Winter Rose just nu! Foto: Isabels blogg

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar