Annons

Annons

Hål i öronen på barn, tortyr eller tradition? Rösta!
Annons


Hollywoodfrun Isabel Adrian har tagit hål i öronen på sin dotter Monday-Lily.

Hollywoodfrun Isabel Adrian har tagit hål i öronen på sin dotter Monday-Lily.

Den Svenska Hollywoodfrun Isabel Adrian skapade ramaskri när hon lät ta hål i öronen på sin dotter Monday-Lily, 1 år, i gårdagens avsnitt av det populära programmet. Hon skriver i sin blogg:

– Nu får ni faktiskt lugna er! Jag har tagit hål i öronen på Monday-Lily och det är en TRADITION i min familj, och de flesta spanska familjer. Det är varken barnplågeri eller tortyr! Det är beslut jag tagit och den som kallar mig dålig mamma, kan sluta titta på mig, OCH sluta läsa min blogg! Jag tycker det är pinsamt att bara för jag gör det på TV, så jag jag få ta skit för hela världens mammor och pappor som tagit hål på sina barns öron! Och hellre ta hål på henne när hon inte kommer ihåg än att behöva komma ihåg det och vara ledsen länge, som jag nu måste göra med era kommentarer! SKÄRPNING! Förresten, är alla som omskär sina nyfödda pojkar också barnplågare? Tänk efter nu, bara för att mina traditioner inte är som era, betyder det att mina är fel?

Vad tycker du? Rösta!

Är det rätt att ta hål i öronen på små barn?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Isabel Adrians dotter Monday-Lily, 1 år, har hål i öronen.

Isabel Adrians dotter Monday-Lily, 1 år, har hål i öronen.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Isabels blogg


Annons


TAGGAR
20 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar