Annons

Annons

Isabel Adrian: ”Jag önskar mig ingenting, jag har redan allt”
Annons


God jul, önskar Isabel Adrian!

God jul, önskar Isabel Adrian!

CHIC har ställt några snabba frågor om julen till våra bloggare. Hur firar de jul, vad önskar de sig och har de några bra julklappstips som inte kostar skjortan? Här är vad Isabel Adrian svarade.

Hur kommer du att fira jul i år?
– Jag kommer fira jul med både min och Steves familj. Vi kommer bli över 20 pers, jättekul!

Vad är det bästa med julen?
– Det bästa med julen tycker jag är att alla får träffas i en väldigt god anda. Alla är lediga och har tid för att umgås och ha det mysigt tillsammans.

Vad önskar du dig i julklapp?
– Jag önska mig ingenting, jag har redan allt jag önskar mig i hela världen. Jag önskar att alla andra ska få vara lyckliga och få känna gemenskap.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Vi brukar inte ge så mycket julklappar, men ett år i Sverige så fick jag en jättefin kamera av Steve i julklapp. Jag fick den tidigt på morgonen och tog fina julkort hela dagen. Det är ett minne jag aldrig glömmer. Sämsta julklappen? Hmm… Jättesvårt att svara på, finns det egentligen någon dålig julklapp? Det är tanken som räkans för mig. Men ska jag vara ärlig så är det nog något då när jag var liten, en stickad tröja när man vill ha pengar, haha.

Har du något bra julklappstips som inte kostar så mycket?
– Man kan baka något gott julbak, lägga det i en påse och knyta en fin rosett runt påsen. Man kan också göra egen sylt eller egna stearinljus. Jag tycker det är roligt med något man gjort själv, gör det personligt. Köp inte, gör något istället!

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Alla barn i världen!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Alex Wessely/TV3


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar