Annons

Annons

Isabel Adrian lämnar över ”Svenska Hollywoodfruar” till Britt Ekland
Annons


Isabel Adrian lämnar över till Britt Ekland i "Svenska Hollywoodfruar".

Isabel Adrian lämnar över till Britt Ekland i "Svenska Hollywoodfruar".

CHICs bloggare Isabel Adrian har varit med i säsong 3-5 av ”Svenska Hollywoodfruar”, men i den nya säsongen lyser hon med sin frånvaro trots att hon tidigare sagt att hon ska vara med. I sin podcast avslöjar hon varför:

– De sköt upp inspelningsperioden ganska mycket, så det slutade med att vi inte kunde komma överens om en bra inspelning. Det är blandade känslor liksom. Det blev fel. Det är lite tråkigt så där, det är mest tråkigt för tittarna också.

Anledningen att inspelningen blev uppskjuten var Maria Montazamis medverkan i ”Let’s dance” på TV4, där hon slutade på en tredjeplats.

Istället för Isabel kommer Bond-bruden Britt Ekland, 70, att göra entré i programmet. Något som Isabel själv var med och påverkade eftersom de känner varandra.

– Jag är ju originalet till Hollywoodfrun. Jag var här 1964, innan de ens var födda. Jag är lite mer professionell än de andra fruarna. Jag vill inte bråka. Sånt är bara långtråkigt och hemskt. Jag vill att folk ska ha kul när de ser mig, säger Britt till Nöjesbladet.

Förutom Britt och Maria kommer Gunilla Persson, 53, även att vara med i den nya säsongen, samt nytillskottet Siv Cotton, 41. Siv har tidigare medverkat i ”Norska Hollywoodfruar”.

Läs även: Isabel Adrian: ”Jag är mer av en jeanstjej”

Hollywoodfrun Siv Cotton. Foto: Thomas Engström

Hollywoodfrun Siv Cotton. Foto: Thomas Engström

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar