Annons

Annons

Isabels jetsetliv med privatplan: ”Man ringer någon äldre farbror”
Annons


Isabel Adrian ringer och bokar en privatjet.

Isabel Adrian ringer och bokar en privatjet.

Hollyfoodfrun Isabel Adrian lever ett liv som de flesta av oss bara kan drömma om. Förutom det stundande bröllopet med fästmannen Steve Angello och två söta barn har hon planer på ett eget imperium med kläder, löshår och parfym.

Ärligt talat, Isabel – ditt liv är helt galet glamouröst. Bara det här med att du ”tar jetplanet” hit och dit, som man kan läsa i din blogg… Har Swedsih House Mafia ett eget flygplan?
–  Nej, men Steve och killarna flyger ofta i ett chartrat privatplan till sina spelningar. Ibland står arrangören som bokar honom för kostnaden men ofta betalar han själv för att han vill hinna hem till familjen samma kväll. Det är ju en fråga om komfort och säkerhet också. När vi jettade till Vegas på nyår så kunde jag promenera in i planet i samma spatofflor som jag hade fått på hotellet, eftersom man blir körd direkt in på flygplatsen och blir avsläppt två meter från planet. Ingen incheckningskö eller en massa problem med övervikt av bagage – bara att kliva ombord!

Hur går det egentligen till rent praktiskt när man flyger med privatjet?
– Det är faktiskt inte så himla krångligt. Man ringer någon äldre farbror som har ett plan och så kan man försöka komma överens…

Vänta här nu, vadå ringer en ”äldre farbror”? Vem då?
– Alltså, det är ju inte så många privatpersoner som äger egna jetplan, men de som gör det kan ibland vara intresserade av att låna ut sina plan. Om man exempelvis är ett tjejgäng som behöver flyga till Rivieran så får man komma överens med piloten ifråga och se till att det klaffar med hans tider. Eller så kan man ringa olika flygbolag och boka pilot + plan.

Läs en längre intervju med Isabel i CHIC nr 19, i butik 6 – 19 september.

Isabel Adrian har tre mobiltelefoner med olika nummer.

Isabel Adrian har tre mobiltelefoner med olika nummer.

Isabel Adrian åkte privatjet till Las Vegas över nyår.

Isabel Adrian åkte privatjet till Las Vegas över nyår.

Av: Charlotta Flinkenberg


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar