Annons

Annons

Isabel Adrian shoppade för 100 000 kr – i välgörenhetssyfte
Annons


Isabel Adrian, Charlotta Flinkenberg och Camilla Läckberg.

Isabel Adrian, Charlotta Flinkenberg och Camilla Läckberg.

Igår hölls en välgörenhetsgala på Berns med auktion till förmån för Barndiabetesfonden. Chic.se:s stjärnbloggare Isabel Adrian tog med sig Charlotta Flinkenberg till galan, som arrangerades av Micael Bindefeld och gästades av kronprinsessan Victoria. Vid Isabel och Charlottas bord satt även succéförfattaren Camilla Läckberg, PR-drottningen Christina Saliba och artisten Carola Häggkvist.

Ett flertal specialdonerade objekt auktionerades ut under kvällen och Isabel Adrian var flitigast av alla gäster med att vinka in de vinnande buden på några av objekten. Hon köpte en spahelg på Loka Brunn, en litografi och en coutureklänning från Acne.

– Steves mamma ska få spahelgen, det förtjänar hon verkligen. Konstverket köpte jag till våra döttrar, jag tyckte att tavlan var så söt och tjejerna kommer säkert att gilla den. Klänningen vill jag däremot behålla själv! Jag älskar svenskt mode och tycker man ska supporta våra designer, berättar Isabel exklusivt för chic.se.

Isabel, du spenderade 100 000 kronor ikväll. Vad säger Steve om detta?
– Han sa bara ”Kör! Köp allt!”. Både jag och Steve är väldigt engagerade i välgörenhetsfrågor och just diabetes ligger oss båda varmt om hjärtat av privata skäl. Visst kan det låta mycket med 100 000 kronor men det var ju för ett gott syfte.

Charlotta, du var också sugen på den där couture-klänningen från Acne, eller hur?
– Ja, det var det enda objektet jag bjöd på under middagen. Utropspris var 25000 kronor och Carola och Camilla och de andra vid mitt bord hejade på och tyckte att jag skulle ha den och du vet ju hur stursk man blir efter två glas vin… Jag höll ut till 35000 kr men sedan fick jag känna mig besegrad. Det var först då den klubbades för 50 000 kronor som de andra vid bordet skrattade eftersom jag inte hade sett att det var min bordsdam Isabel Adrian som hade hetsat på budgivningen och även var den som vann. Hade jag vetat att det var henne jag tävlade mot hade jag aldrig gett mig in i matchen! skrattar Charlotta Flinkenberg.

Isabel Adrian och hennes fästman Steve Angello skänkte även två biljetter till Swedish House Mafias avskedsspelning som klubbades för 12 000 kronor. Totalt inbringade välgörenhetsauktionen 1 155 000 kronor.


Isabel och Johnny Johansson, chefsdesigner för Acne. Isabel får en exklusiv klänning uppsydd efter sina mått och bestämmer utförande i samråd med Johnny.


Isabel Adrian, Charlotta Flinkenberg, Camilla Läckberg och Christina Saliba. Bilden är lånad från Finest.se.


Kronprinsessan Victoria var på plats men lämnade middagen tidigt ”för att åka hem till sin lilla prinsessa därhemma”.


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar