Annons

Annons

Isabel Adrian: ”Siv i Svenska Hollywoodfruar verkar jätterolig!”
Annons


Isabel Adrian har bytt bloggplats från CHIC till Expressen.

Isabel Adrian har bytt bloggplats från CHIC till Expressen.

Efter tre år som bloggare på CHIC så slutade Isabel Adrian nyligen för att börja blogga på Expressen. CHIC fick en liten intervju med Isabel och pratade om de nya Hollywoodfruarna och en del annat. :

Hej Isabel! Varför slutade du att blogga för CHIC?
– Efter ett jättebra och fint samarbete med CHIC så kände jag att det var dags att gå vidare. I och med att vår podcast blev så uppmärksammad och Rebecca flyttade till Expressen så kände jag att det var rätt ställe för mig med att prova på. Men också för att få göra lite mer journalistik vilket jag alltid tyckt om. Men det är klart att det är väldigt ”bittersweet” att lämna eftersom jag älskar CHIC, alla där kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat.

Vilka minnen tar du med dig efter dina år på CHIC?
– Att få komma till CHIC från första början och få lära Charlotta, att komma in på en plattform där mode står i centrum var för mig något extra spännande och jätteskoj. Men också att jag alltid blivit så välbehandlad. Jag älskade att jag fick göra flera omslag vilket var superskoj. Höjdpunkten blev såklart när jag vann Årets Karriärista på CHIC-galan 2011, det kommer jag aldrig att glömma!

Ska du vara med i ”Let’s Dance”?
– Nej, det tror jag inte.

Tittar du på ”Svenska Hollywoodfruar” nu då du inte själv är med?
– Ja, för första gången i mitt liv såg jag faktiskt SHF nu på TV, första programmet som jag själv inte var med i, haha, men detta var för att jag befann mig i Sverige just då. Jag tycker att Siv verkar vara jätterolig och tror jag hade kommit jättebra överens med henne. Britt Ekland har jag en personlig relation med, jag älskar Britt så det är lite tråkigt att vi inte fick göra det ihop. Men hon är verkligen en riktig Hollywoodfru, det måste jag tillägga.

Av Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar