Annons

Annons

Isabel Adrian: ”Steve köpte en ny garderob åt mig på YSL”
Annons


Steve Angello och Isabel Adrian på Sebastian och Kindas bröllop.

Steve Angello och Isabel Adrian på Sebastian och Kindas bröllop.

Hollywoodfrun Isabel Adrian har berättat för CHIC att hennes blivande man Steve Angello är precis lika intresserad av shopping som henne och att hon absolut inte behöver gömma påsar för honom.

Stämmer det att han köpte flera par designerskor till dig och visste exakt vilken modell och storlek du önskade?

– Steve har stenkoll på mina storlekar och vad jag gillar. Vi delar viss smak då det gäller mode, även om han mer är en sneakerskille. När jag skulle resa från Los Angeles till Ibiza och sedan vidare till Stockholm med packningen inför Sebastian och Kindas bröllop förra året var jag supernervös för att de skulle schabbla bort bagaget eftersom jag haft otur med det tidigare. Så vi tog en specialförsäkring via vårt American Express Centurion-kort som skulle vara dödssäkert och garantera att väskorna kom fram säkert. Och lik förbannat försvann bagaget!

Här följer en lång och spännande utläggning om det mystiska försvinnandet av Isabels bagage, hur Steve via privatdetektiver och mycket möda och utlovad hittelön om 10 000 dollar till slut lyckades spåra de försvunna väskorna i USA där en kvinnlig anställd på flygbolaget häktades, misstänkt för inblandning i såväl Isabels försvunna väskor men även flera andra resenärers lyxbagage. Innehållet i dessa väskor är tyvärr borta, och troligen sålt på svarta marknaden, tror Isabel.

– Hela den här soppan tog ju en halv evighet och jag kunde inte direkt sitta och vänta på att väskorna skulle dyka upp och bröllopet närmade sig med stormsteg. Då gick Steve in i en YSL-butik i L.A och shoppade 7 par skor, en clutch, en vacker midnattsblå långklänning och en del andra plagg som jag behövde, som han sen tog med sig till Sverige. Min outfit till bröllopet blev därmed räddad! Han köpte även en kostym till sig själv.

Slutet gott, allting gott – med andra ord.

Läs även: Isabels smarta stiltips: “Så förvandlar jag jeansen till en glammig outfit”

Steve storshoppade åt Isabel när hennes bagage försvunnit.

Steve storshoppade åt Isabel när hennes bagage försvunnit.

Av: Charlotta Flinkenberg Foto: Isabels blogg


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar