Annons

Annons

Isabel Adrians dramatiska förlossning, utan Steve Angello!
Annons


Isabel Adrian har fått en till dotter! Till höger den nya barnsängen.

Isabel Adrian har fått en till dotter! Till höger den nya barnsängen.

Som vi fick se i kvällens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” blev CHICs bloggare Isabel Adrian mamma för andra gången i påskas. Såväl graviditeten som förlossningen kantades dock av komplikationer. Isabel var sängliggande den sista tiden av graviditeten och drabbades då även av diabetes. När vattnet gick på påskdagen var det tre veckor före utsatt tid, och pappa Steve Angello från Swedish House Mafia var inte hemma utan befann sig i Kanada för en spelning. Istället fick Isabels svärmor följa med henne i en taxi till sjukhuset Cedars-Sinai i Los Angeles. Väl där tog inte smärtlindringen som den skulle.

– Det gjorde fruktansvärt ont. Och det var extra jobbigt eftersom inte Steve var där, berättade Isabel då för Aftonbladet

Steve ställde in spelningen och tog istället ett privatplan tillbaka till Los Angeles, men hann inte fram i tid utan anlände två timmar efter födseln.

– Det var ingen som kunde hjälpa att Steve inte var där. Hon var så tidig. Men han var med nästan hela ­tiden över telefon och mådde kanske ännu sämre än vad jag gjorde, förklarade Isabel.

Den nyfödda flickan, som fått namnet Winter Rose (storasyster heter Monday Lily), har även hon drabbats av sin mammas diabetes. Nu mår dock båda mycket bättre.

– Vi får hoppas att diabetesen försvinner. Nu är jag mest lättad över att det är över, jag har gått och oroat mig i månader på grund av alla komplikationer som har varit.

Läs även: Isabel Adrian avslöjar allt om bröllopet

Stolte pappan Steve Angello med baby Winter Rose.

Stolte pappan Steve Angello med baby Winter Rose.

Monday Lily har blivit storasyster!

Monday Lily har blivit storasyster!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Isabels blogg och Instagram


Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar