Annons

Annons

Isabel Adrians lyxsemester på Bora Bora: ”Impulsivt och romantiskt”
Annons


Just nu befinner sig CHICs starblogger Isabel Adrian på en lyxsemester på Bora Bora tillsammans med fästmannen Steve Angello. De har planerat resan sedan länge och Isabel berättade om drömsemestern redan i höstas för CHIC:

– Steve har bokat resan till Bora Bora. Han är en väldigt gullig person, så impulsivt romantiskt av honom! Vi har båda jobbat väldigt mycket. Vi ska vara där en vecka själva först, utan barn, bara jag och Steve. Sedan kommer resten av familjen. Det ska bli så underbart, jag ser fram emot det! sa Isabel då.

Den planerade drömresan till Bora Bora är något som paret genomför eftersom de inte hunnit ses så mycket på grund av Steves hektiska spelningsschema med finalturnén för Swedish House Mafia, som nyligen avslutades i Miami.

– Vi chillade mesta delen av dagen på vår utesäng och bara pratade om hur overkligt allt är, och hur fantastiskt vackert landskapet är runt oss. Det känns fortfarande som om vi tittar på ett vykort även om man är mitt i allt det här, bloggar Isabel lyriskt om drömsemestern på Bora Bora.

I denna lyxiga bungalow på pålar i havet bor paret… Avundsjuka? Nä, inte alls!

Av Rose-Marie Söderlund Foton: Privata, från Isabels blogg


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar