Annons

Annons

Isabella Löwengrip: ”Min värsta modemiss: matcha manchester från topp till tå!”
Annons


Isabella "Blondinbella" Löwengrip är Sveriges chicaste karriärista!

Isabella Löwngrip, mer känd som bloggerskan ”Blondinbella”, tog hem första priset i kategorin Chicaste Karriärista.

Grattis Isabella, hur känns det?
– Jättekul att vinna i kategorin karriärista. När man pratar om karriär och businesswomen så tänker alla på ett tråkigt kontor och tantdräkt, men man kan faktiskt vara karriärkvinna och intresserad av kläder och skönhet.

Vilken är din värsta modemiss?
– Jag har nog haft ganska många tror jag, haha. Jag hade en period när jag gick runt i gråa manchesterbyxor med bootcut, manchesterjacka och manchesterväska. Och tyckte det var snyggt!

Har du några stiltips?
Jag tror att många försöker göra det för komplicerat men jag känner mig som finast när jag har enkla kläder på mig. Ett par vanliga jeans, en snygg bas t-shirt, pojkvännens skjorta och en knut i håret. Man ska inte försöka för mycket.

Läs hela intervjun med Isabella i CHIC nr 13 (i butik 17 juni – 1 juli).

Av: Caroline Nilsson, Emilie Hermansson Foto: Fredrik Wannerstedt


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar