Annons

Annons

Jade Jagger designar mer för Indiska
Annons


Jade Jagger designar ytterligare en kollektion för Indiska i vår.

Jade Jagger designar ytterligare en kollektion för Indiska i vår.

Jade Jagger gör ytterligare en kollektion för INDISKA i vår. Kollektionen, som lanseras i maj 2011, kommer att innehålla kläder, accessoarer och inredning.

– Jag tvekade inte en sekund när INDISKA erbjöd mig chansen att fortsätta vårt samarbete genom att designa ytterligare en kollektion. Vi delar en stark passion för det moderna Indien, både kulturellt och estetiskt, vilket gör arbetsprocessen givande på flera nivåer. Jag känner mig både privilegierad och glad över att få utveckla mitt samarbete med INDISKA med min andra kollektion, säger Jade Jagger.

Läs även: VIDEO: Jade Jagger för Indiska

Jade Jagger.

Jade Jagger.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar