Annons

Annons

Jake Gyllenhaal och Taylor Swift är ett par – eller?
Annons


Jake Gyllenhaal och Taylor Swift - Hollywoods hetaste par?

Det ryktas om att inga mindre än Jake Gyllenhaal, 29, och Taylor Swift, 20, är ett par!

Spekulationerna tog fart efter att den fagra duon nyligen spenderade en helg tillsammans i New York. Enligt tidningen People satt paret bredvid varandra under inspelningen av en ”Saturday Night Live”-show på Manhattan.

– De dök upp tillsammans. De gick omkring tillsammans backstage, men de var försiktiga och noga med att inte vara för nära varandra. Det var svårt att avgöra om de var tillsammans, men alla var chockade över att hon tog med honom dit, säger en källa till tidningen.

Dagen efter sågs paret äta brunch och promenera hand i hand i området där Gyllenhaals syster bor.

Taylor Swift.

Varken Gyllenhaals eller Swifts talespersoner har velat kommentera romansryktet. Vänner till Swift menar dock att  sångerskan, som just nu är aktuell med nya albumet ”Speak now”, inte alls är redo för ett seriöst förhållande.

– Taylor är väldigt seriös gällande sin karriär. För henne handlar allt om karriären just nu. Hon är inte riktigt intresserad av att bli för involverad med någon, berättar en källa för tidningen.

Gyllenhaals vänner tror inte heller att paret är särskilt seriösa med sitt förhållande.

– De är söta tillsammans. Men jag tror inte att det är så mycket mer än så. Alla pratar om det. De umgicks. Men det är allt. Jag tror inte att de är ett par, säger en nära vän till People.

Läs även: Shoppa Taylors mössa

Jake Gyllenhaal.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures Källa: People


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar