Annons

Annons

Janet Jacksons rörande tal till sin bror
Annons


Janet Jackson med sin storebror Michael.

Janet Jackson med sin storebror Michael.

Janet Jackson, 43,  gjorde ett kort framträdande under BET Awards i Los Angeles i söndags. Janet hyllade sin storebror Michael Jackson med ett kort tal:

– Hela min familj ville vara här ikväll, men det var för smärtsamt, så de bad mig att tala till er. Jag tar det väldigt kort, men jag vill bara säga; För er är Michael en ikon. För oss är Michael familj. Han kommer alltid att leva i våra hjärtan. Jag och min familj vill tacka för all er kärlek. Tack för ert stöd. Vi saknar honom så mycket. Tack så mycket.

Efter talet sjöng Jamie Foxx och Ne-Yo en hyllningsduett till Jackson 5’s “I’ll Be There.”

Läs även: VIDEO: Michael Jacksons dotters tårfyllda farväl.

Janet Jackson på BET Awards.

Janet Jackson på BET Awards.

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar