Annons

Annons

Jay och Minnah är ett par!
Annons


Idol-stjärnorna Jay och Minnah är ett par.

Idol-stjärnorna Jay och Minnah är ett par.

Idag uppger Aftonbladet att ”Idol”-finalisterna Jay Smith och Minnah Karlsson är ett par.

–  Ja, vi är mer än vänner, säger Jay till tidningen.

När CHICs Emilie Cederquist träffade Jay Smith för ett par veckor sedan pratade han dock öppet om relationen till sambon (och exfrun) Sara:

– Jag har inte friat till henne igen men jag tänker att vi ska göra det. Vi har inte planerat något nytt bröllop men förhoppningsvis sker det när allt har lugnat ner sig och jag är lite mer stabil och har en konkret bild på hur framtiden ska se ut. Just nu jobbar vi rätt så hårt för att ta oss igenom hela den här situationen och ändå finnas kvar för varandra, säger Jay till CHIC.

Är det svårt att hålla ihop förhållandet?
– Det är svårt på distans. Jag är ju med hela tiden i media istället. De där hemma är nog mer medvetna om mediatrycket än vad jag är, hur mycket jag syns egentligen, för jag tittar inte i tidningarna. Det blir väldigt påtagligt för dem och speciellt för Sara. Jag tror att hennes saknad får ett extra stort uttryck.

Hur gör ni för att få det att hålla?
– Vi försöker vara så förstående som möjligt mot varandra och prata så ofta som möjligt. Ge varandra utrymme att inte må bra hela tiden.

Hur gick frieriet till?
– Det var inget klassiskt frieri faktiskt. Det var mitt ute på gatan på ljusa dagen, det var inga tända ljus eller någon romantisk middag. Jag gick ner på knä bara och friade, säger Jay och blir tyst en stund och ler.
– När jag tänker på det så känns det fint. Hon sa ja och började gråta. När vi gifter oss igen, för min del vill jag göra det i skogen, en klassisk höstdag, lite Robin Hood-aktigt.

Vem har du kommit närmst i ”Idol”?
Olle och Minnah, det känns som att vi är ganska lika, på många sätt är vi det. När jag pratar med dem kan jag vara öppen och sårbar för de förstår mig utan att jag behöver säga vissa saker.

Vem tycker du är sexigast i Idol?
– Olle. Han har en sådan förvirrad söthet, han vet inte om att han är söt. Eller okej, Minnah är sexig också, hon har en vacker utstrålning.

Tror du att Jay och Minnah är ett par? Rösta här!

Jay och Minnah.

Jay och Minnah.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar