Annons

Annons

Jennifer Åkerman: ”Jag klappade till mitt otrogna ex”
Annons


jennifer-akerman-header

Hon är modellen med rockstjärnedrömmar som nu jagar skivkontrakt för sitt band JAXX i LA. Vi tar pulsen på CHICs bloggare Jennifer Åkerman.

När var du senast i slagsmål?
– Haha, jag är inte tjejen som bråkar, drama är inget för mig. Däremot klappade jag till en expojkvän när han var otrogen. Fantastisk känsla!

Vilka kläder känner du dig absolut snyggast i?
– Det som jag känner mig mest bekväm i. Tighta jeans, läderjacka och mina favoritboots. I’m a sucker for boots!

Vad skulle du aldrig ta på dig?
Janet Leons catsuit från förra årets melodifestival.

Vad var det som gjorde att du tröttnade på LA förra vändan du var där?
– Jag hade varit i LA i fyra och ett halvt år och behövde en paus. Jag gick igenom en rätt dålig break up med min dåvarande pojkvän och ville bara härifrån. Och så hade jag precis fått ett nytt modellkontrakt med en agentur i New York och började vara där mer och mer. New York gjorde att jag kunde ha tid för mig själv och bygga upp något nytt. Att lämna LA 2013 var det bästa beslutet jag någonsin tagit. Man ska inte vara rädd för förändring!

Du verkar trygg i dig själv och har en magnetisk utstrålning. Var kommer ditt självförtroende ifrån?
– Vilken fin komplimang! Jag vet inte riktigt, tror det har att göra med att älska det man gör. Inte heller bry sig om vad andra tycker, utan tro på sig själv och ha konkreta mål. Love the skin you’re in!

Som syster till Malin Åkerman måste du ha fått följa med på en del spännande Hollywoodfester…?
– Under de första åren i LA följde jag med Malin på en hel del events vilket var nytt för mig och fantastiskt roligt. Jag kommer aldrig att glömma hur det var på Playboy Mansion, att få träffa stora namn som Ashton Kutcher, Paul Rudd, Bradley Cooper, Jennifer Aniston och få ett custommade armband från Mickey Rourke.

Vad är det bästa med nya CHIC?
– CHIC är precis som namnet den chicaste modetidningen i Sverige! Här finns mycket smaskigt att bli inspirerad av. Jag tittar ofta i CHIC när jag behöver inspiration till både dags- och kvällsoutfits. En påse naturgodis och ett nummer av CHIC kan få till och med mig att stänga av mobilen ett par timmar – då är det bra!

Missa inte Jennifers blogg >>

jennifer-akerman-portrait

Av: Charlotta Flinkenberg


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar