Annons

Annons

Jennifer Hudson vaktar vikten
Annons


Jennifer Hudson 2007 och Jennifer Hudson 2010.

Jennifer Hudson 2007 och Jennifer Hudson 2010.

Lagom till det nya året (och alla nyårslöften) ställer skådespelerskan Jennifer Hudson, 29, upp i en ny kampanj för USA:s motsvarighetet till Viktväktarna – Weight Watchers – och deras nya program PointsPlus.

Jennifer blev mamma för bara lite drygt ett år sedan, men är redan i bättre form än någonsin. På annandagen skrev hon i sin blogg:

– Den senaste tiden har alla sagt att jag ser så vältränad ut, men jag har inte gjort några förändringar i min träning. Jag promenerar och joggar, precis som vanligt. Jag kunde inte förstå vad folk pratade om förrän det slog mig; jag har en ettåring! Han är helt galen och jag springer efter honom hela dagarna. Jag tror det är den bästa träning jag någonsin haft.

Förutom att röra på sig mer har Jennifer lagt om sin kost, men hon unnar sig fortfarande godis:

– Förut brukade jag bli sugen på choklad på eftermiddagen, men nu brukar jag äta en bit runt kl 10 på förmiddagen tillsammans med en Coca-Cola light. Jag brukar lyckas hålla mig till en liten bit inslagen choklad från Ghirardelli. Min favorit är den med kola i. När jag blir sugen på en bit till påminner jag mig själv om att det finns mycket annat gott jag kanske vill äta den dagen, och lovar mig själv att jag får äta en till bit dagen efter. Det fungerar för mig.

Läs även: Hemligheten bakom Jennifer Hudsons viktminskning.

Jennifer Hudson 2007 och Jennifer Hudson 2010.

Jennifer Hudson gör reklam för Weight Watchers nya program PointsPlus.

Jennifer Hudson gör reklam för Weight Watchers nya program PointsPlus.


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar