Annons

Annons

Jennifer Hudson: ”Så gick jag ner fem storlekar”
Annons


Jennifer Hudson: "I Got This: How I Changed My Ways and Lost What Weighed Me Down"

Jennifer Hudson har skrivit en bok om sin viktnedgång.

Skådespelerskan Jennifer Hudson, 30, är ett bevis på att man inte alltid behöver vinna för att gå långt. Trots att hon ”bara” slutade sjua i ”American Idol” drog hon högsta vinsten när hon fick en roll i filmen ”Dreamgirls” mot bland andra Beyoncé Knowles och dessutom belönades med en Oscar för sin insats. Men för att göra rollen var redan då runda Jennifer tvungen att gå upp tio kilo i vikt för att gestalta sångerskan Effie.

– Jag förstod inte att jag var överviktig innan jag kom till Hollywood. Jag trodde att jag hade den perfekta storleken tills en reporter frågade mig hur det kändes att vara plus-size i Hollywood. Där jag kommer från har alla storlek 44, berättar hon i tidningen Self.

2009 blev hon gravid med sonen David, idag 2 år, och gick upp ytterligare 27 kilo genom att överkonsumera mat som tacos, burritos och pizza. En dag fick hon nog och bestämde sig för att göra något åt sin ohälsosamma övervikt. Svaret för Jennifer blev ViktVäktarna. Om detta och mycket annat berättar hon i den nya boken ”I Got This: How I Changed My Ways and Lost What Weighed Me Down”.

Klicka här för att se bilder på Jennifer före och efter viktminskningen.

– Jag njuter av att gå ner i vikt eftersom jag gör det på rätt sätt. Jag känner mig stärkt av vad jag har lärt mig, allt från storleken på portionerna till vilken slags mat som får mig att må bra. Det är en förändring av livsstil, inte en diet, berättar Jennifer.

Missa inte CHIC nr 2 (i butik 11 – 25 januari), där du kan läsa mer ingående om Jennifer Hudsons och CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenbergs viktnedgångar. Charlotta berättar hur hon blev av med 25 överviktskilon på 1,5 år!

Läs även: Vems kropp skulle du vilja ha? Rösta!

Jennifer Hudson har skrivit boken "I got this" om sin viktminskning.Jennifer Hudson har skrivit boken "I got this" om sin viktminskning.

Av: Caroline Snabb och Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar