Annons

Annons

”Jennifer Lopez bad mig sjunga och dansa för henne!”
Annons


Jennifer Lopez bad Johanna Juntunen att dansa och sjunga!

Johanna Juntunen är frilansjournalist i Los Angeles. Hon intervjuar regelbundet stora stjärnor i CHIC. Här berättar hon om sitt möte med Jennifer Lopez:

– Jennifer Lopez var annorlunda än jag förväntat mig. Min intervju var flera timmar försenad på grund av att Jennifer uppförde sig som värsta divan. Hon vägrade möta journalister förrän hon fått sin vilja fram. Bland annat propsade hon på att det i intervjurummet skulle stå en stor vas med vita, doftande liljor och hon skulle absolut måla sina naglar i en färg som hon kände matchade rummets inredning. När jag väl fick träffa Jennifer var jag nervös och övertygad om att hon skulle vara en bitch. Jag kunde inte ha haft mer fel. Hon var jättetrevlig och vi pratade bland annat om vår gemensamma passion för dans. Jag berättade för henne att det finns viss nordisk folkmusik som man dansar till på samma sätt som de sydamerikanska folkvisorna. Då blev hon uppspelt och bad mig sjunga och dansa för att henne. De gjorde jag, även om det kändes väldigt pinsamt. Hon klappade förtjust i händerna, reste sig upp och började dansa omkring i rummet hon också.

Det visade sig alltså att divan var var riktigt gullig! Här ser vi henne tillsammans med maken Marc Anathony backstage på American Music Awards 2009 den 22 november. Bilden ovan är från hennes uppträdande på samma tillställning.

Jennifer Lopez och Marc Anthony backstage på American Music Awards 2009.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar