Annons

Annons

Jennifer och Johns förhållande är inte perfekt
Annons


Foto: Brian Bowen Smith

Jennifer Aniston berättar för Daily Mail att hennes och John Mayers förhållande inte är perfekt:

– Jag tror inte att det finns något perfekt förhållande. Vi lurar bara oss själva om vi tror det. Vem har sagt att varje förhållande måste vara för evigt? Det är att hoppas för mycket. Varje förhållande är en egen värld. Sanningen är att jag är väldigt romantisk. Det är synd att folk slutar vara romantiska för att de är lata.

Om framtiden med John säger hon:

– Jag funderar inte så mycket på det. Jag har aldrig drömt om att skaffa barn och gifta mig. Jag lever i nuet. Det är bättre att göra det bästa av varje sekund.

 Någon gång vill hon dock bilda familj:

– Självklart skulle jag vilja bli mamma någon dag, jag älskar barn! Men en film som den här (”Marley och jag”) påminner dig om att du börjar ditt liv med drömmar och förväntningar, men sedan har livet sin gång och saker blir inte alltid som du har tänkt dig.

Jennifer Aniston och John Mayer på the 2009 Vanity Fair Oscar Party.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Brian Bowen Smith/Daily Mail, All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar