Annons

Annons

Jessica Simpson: ”Jag vill ha mindre bröst”




Annons


Jessica Simpson vill ha mindre bröst.

Jessica Simpson vill ha mindre bröst.

Jessica Simpson hyllas ofta för sina kurvor men själv önskar hon att hon hade mindre bröst.

Den 30-åriga sångerskan – som är känd för att pendla i vikt – är nöjd med sin kropp men erkänner att hon gärna skulle vara lite större baktill.

– Jag har en ”white girl booty”. Jag har inte en stor rumpa. Jag skulle hellre vara en storlek medium och ta bort lite från mina bröst till min rumpa så att jag kan balansera ut det lite, säger hon till Closer magazine.

Den 30-åriga skönheten kan inte förstå varför hennes vikt har blivit ett så hett samtalsämne.

– Folk pratade om min vikt i ett helt år. Att vara känd för att gå upp 5 kg är löjligt! Jag kände mig inte så tjock som alla sa att jag var. Till och med presidenten kände sig tvungen att ge en kommentar – även om jag tror att han blev paff eftersom bilden slängdes framför hans ansikte! säger hon.

Jessica, som är en fullfjädrad affärskvinna med kläd – make-up och doftmärken – avslöjar också att hennes nya pojkvän, NFL-stjärnan Eric Johnson, har hjälpt henne att förbättra sitt självförtroende.

– Jag är mer självsäker än jag tidigare varit i hela mitt liv. Jag är mycket mer lugn i mig själv nu och allt som händer runt omkring mig, säger hon.

Läs även: Jessica Simpsons nya diet

Jessica med nya pojkvännen Eric Johnson.

Jessica med nya pojkvännen Eric Johnson.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


Annons



Laddar