Annons

Annons

Jimmy Choo for H&M – redaktionens favoriter!
Annons


Jimmy Choo for H&M, här är CHICs favoriter!

Jimmy Choo for H&M, här är CHICs favoriter!

Nedräkningen har börjat! Nu på lördag (14/11) kl 10:00 släpps den efterlängtade kollektionen Jimmy Choo for H&M i utvalda butiker och online. CHICs chefredaktör och moderedaktion har här valt ut sina tre favoriter.

Av: Rose-Marie Söderlund


Chefredaktör Charlotta Flinkenberg väljer sina favoriter ur Jimmy Choo for H&M.

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör:

 • Det asymmetriska skinnfodralet, 1 999 kr. – Ett av kollektionens dyraste plagg, visst, men därför tror jag inte heller den tar slut så snabbt – och du blir säkert också mer ”ensam” om den! En rejäl wow-blåsa som blir aningen ”farlig” och mer exklusiv eftersom den är av äkta skinn.
 • De röda sandaletterna, 799 kr. – Skor är ju Jimmy Choo’s signum, detta är något de kan. De här klackarna är både sexiga men tidlösa eftersom de inte är så utstuderade. Jag älskar färgen och du får mycket designerskor för pengarna.
 • Den grå mockaväskan, 1 999 kr. – Generös och snygg modell i superfin färg/mateial. Den enda väskan jag gillar i kollektionen. De andra är lite för brackiga för min smak. Ett annat plus med denna väska (till skillnad från de övriga) är att den inte har någon odiskret metallplatta med loggan ”Jimmy Choo by H&M” tydligt på. Sorry, men jag vill inte skylta med att jag köpt en H&M-väska, så snobbig är jag…

Modechef Hulda Andersson väljer sina favoriter ur Jimmy Choo for H&M.

Hulda Andersson, modechef: – Jag måste säga att jag inte är speciellt imponerad av kollektionen i stort, men det beror nog mest på att jag inte är så mycket för nitar och den rockiga leo-printstilen. De här tre sakerna är dock mina favoriter ur kollektionen:

 • Paljettjacka, 999 kr. – Men en touch of Michael Jackson andas den här jackan både glamour och fest. Gillar att jackan är i en klassikt tidlös modell. Jag skulle lätt kunna tänka mig den här jackan till jeans eller en svart kjol.
 • Halsband, 399 kr. – Ett riktigt coolt statmenthalsband som tar plats. Gillar mixen av strass och grövre kedjor. Jag skulle nog mixa det till en stilren outfit så som svart kostym och vit skjorta.
 • Plastclutch, 499 kr. – Min klara favorit! Känns som att den med sin starka färg och modell kan passa till många olika stilar och vara en glad accentfärgklick i garderoben. En karamell väl värd sitt pris. Den enda saker ur kollektionen jag skulle kunna tänka mig att köa för.

Csilla Vincefi Nee, stylist, väljer sina favoriter ur Jimmy Choo for H&M.

Csilla Vincefi Nee, stylist:

 • Klänning, 999 kr. – Den strassbeklädda, långärmade klänningen, är verkligen en HIT! Just att den är långärmad känns extra snyggt, då alla andra modeller är antingen ärmlösa till fest.
 • Nitarmband, 199 kr. – Jag är ju svag för armband, helst i mängder. Denna skulle kunna vara snygg i mixen med andra tunna guld- eller silverarmband.
 • Skor, 1 299 kr. – Ormskinnskorna är både coola och tacky. Det är ett bra betyg! Jag tror att dessa par skor kommer att vara kanonsnygga till jeansshortsen i sommar eller till uppkavlade boyfriendjeansen nu med detsamma.

Josefin Andersson, stylist, väljer sina favoriter ur Jimmy Choo for H&M.

Josefin Andersson, stylist:

 • Paljettjacka, 999 kr. – Kommer liva upp min vardag. Passar utmärkt till jeans och t-shirt. Bara att addera höga klackar så är du klar.
 • Skinntights, 1 499 kr. – Perfekt mjukt skinn. Är inte så mycket för tights annars, men det här känns mer som en tunnare byxa och är mer dressad. Kommer vara snyggt både till stickade överdelar till vardags och kavaj till fest.
 • Leopardfläckig väska, 999 kr. – Ett snygg väska som känns användbar till vinterns alla fester då man ofta brukar klä sig i svart. Snygg även till ljus jeansjacka i sommar.

Annons


TAGGAR
14 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar