Annons

Annons

Jonas Hallberg: ”Min julgran är värd 330 000 kr!”
Annons


Jonas har gjort en glamourös gran.

Jonas har gjort en glamourös gran.

Hollywoodstylisten Jonas Hallberg stylar bland andra Cameron Diaz, Courtney Cox, Scarlett Johansson och Megan Fox till vardags. Nu har han också stylat en egen julgran som ställs ut på Hotel Birger Jarl.

– Jag älskar jular, ända sedan jag var liten så har julen varit lite som ”Fanny och Alexander”-jular men min familj är mycket trevligare än dem. Min mormor var väldigt chic och fabulous och hon älskade julgranskulor. De var inslagna i silkespapper. Jag ville självklart göra någonting glammigt.

Jonas gran är sprayad i silver och full med glitter. Granen heter ”MY GIRLS…” och i den hänger bilder på några av Jonas favoritkändisar som han har jobbat med under åren. Han har även en bild på USAs president.

– I toppen har jag Mr President och The First Wife, hela familjen Obama för jag tycker att det är en bra förändring i USA i och med att han vann. Jag tycker att det känns fantastiskt modernt och rätt i tiden att ha en svart president och familj i Vita Huset.

Jonas med sin gran på premiären.

Jonas med sin gran på premiären.

Granen är självklart väldigt glamourös.

– Jag har lånat smycken från Swarovski-butiken för hur mycket pengar som helst. Så hänger det alltifrån ringar till örhängen, halsband och tiaror i granen. Jag har varit hos Nathalie Schuterman och lånat massor med Christian Louboutin-skor. De hänger med de röda sulorna utåt.

Jonas gran är ingen billig historia.

– Skorna kostar 80 000, strax över och jag har smycken för 250 000 så det är 330 000 i en gran. Jag sa det att jag tänker inte ansvara, I’m sorry. Jag har fått låna det här på grund av att jag har bra kontakter men jag är ju ute och reser herregud, jag vill inte ansvara för allt det där.

Du kan se Jonas och nio andra granar på Hotel Birger Jarl fram tills jul.

Håll utkik på Chic.se efter en längre intervju med Jonas om hans jobb i Hollywood!

Av: Emilie Hermansson Foto: Karina Ljungdahl, Emilie Hermansson


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar