Annons

Annons

Josefin Crafoord: ”Min uppväxt var kaotisk”
Annons


Josefin och Lollo Örvell på CHIC.

CHIC träffade Josefin Craaford och hennes hund Annelie i en studio i Stockholm för en plåtning och intervju till CHIC nr 25.

Csilla Vincefi Nee stylade, Fredrik Wannerstedt fotograferade och Josefin Scherdin gjorde hår och make. Louise Örvell gjorde intervjun.

Dina morföräldrar äger en halv ö på västkusten och är rätt rika. Hur var din uppväxt?

– Den var bra. Mina morföräldrar levde väl något slags borgerligt överklassliv, men nu är bara mormor kvar. Min mamma har aldrig tagit del av det. Hon gjorde tvärtom och körde på punkbohemiskt gröna vågen-liv i stället. Jag växte upp ensam med mamma. Vi bodde i kollektiv med andra människor och massor av djur. Det var roligt, men lite kaosaktigt.

– Jag har inte så bra kontakt med min pappa. Vi har brevväxlat genom åren. Det kan hända att jag omedvetet har saknat en pappa i mitt liv. Det blir påtagligt när jag ser hur närvarande pappor, både Martin och Rodericks pappa Wille (Crafoord, reds anm), är.

En längre intervju med Josefin finns i CHIC nr 25.

Se vad som hände backstage här:

[nggallery id=353]

Av: Emilie Hermansson


Annons

AnnonsLaddar