Annons

Annons

Julia Roberts hyllar Tuva Novotny
Annons


Julia Roberts gillar svenska Tuva Novotny.

Svenska Tuva Novotny , 30, gjorde ett stort intryck på världsstjärnan Julia Roberts, 42, när de spelade in scener tillsammans i den nya filmen ”Eat, pray, love”.

– Den första scenen vi spelade in ihop utspelar sig på cappuccinobaren. Det är där min rollfigur är överväldigad av hela upplevelsen och Tuvas rollfigur är mycket krävande. Jag var så imponerad av hennes självständiga stil att jag tror att jag såg upp till henne resten av filmen, säger Roberts till Nöjesbladet.

När Nöjesbladet träffar Tuva är hon smickrad över berömmet och avslöjar att Julia alltid varit hennes förebild.

– Hon är ju number one liksom, i universum. Jag har min första dag på ganska skakiga knän, på grund av storleken på det hela. Jag var jättenervös och stressad. Men någonstans måste man ju också fokusera på sitt jobb, säger hon.

Läs även: Vinn biobiljetter och soundtrack till filmen ”Eat, pray, love”

Tuva Novotny på premiären av "För kärleken" i juli i år.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar