Annons

Annons

Julia Roberts vägrar botox
Annons


Julia Roberts vägrar att använda sig av botox.

Till skillnad från många andra av sina jämnåriga Hollywood-kollegor vägrar Julia Roberts att använda sig av botox.

Den 42-åriga skådespelerskan, aktuell i den nya filmen ”Eat, Pray, Love”, vill inte använda sig av nervgiftet eftersom hon vill att hennes barn ska förstå hennes uttryck.

– Det är synd att vi befinner oss i ett sådant panikslaget, dysfunktionellt samhälle där kvinnor inte ens ger sig själva en chans att se hur de ser ut som gamla. Jag vill få en chans att se hur jag ser ut innan jag börjar. Jag vill att mina barn ska veta när jag är arg, när jag är glad och när jag är förbannad. Ditt ansikte berättar en historia och det borde inte vara historien om när du gick till doktorn, säger hon i en intervju med ELLE.

Läs även: Är Julia Roberts vackrast i världen?

Julia Roberts på premiären av "Eat, Pray, Love" i New York.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar