Annons

Annons

Karl Lagerfeld hatar att mingla
Annons


Karl Lagerfeld med ett gäng dubbelgångare på Coca-Cola light-event.

Karl Lagerfeld med ett gäng dubbelgångare på Coca-Cola light-event.

Den levande legenden Karl Lagerfeld, 77, chefsdesigner för såväl Chanel och Fendi som för sitt eget märke är en av världens mest respekterade och inflytelserika personer i modevärlden. Han skulle kunna gå på glamourösa fester varje dag i veckan om han ville, men är privat en sällsynt minglare.

– Jag undviker offentliga platser, jag går hellre hem till folk. Jag har inget behov av att mingla och ingen lust heller, jag har redan gjort det så mycket i mitt liv.

Om han går ut gör han det på hippa Club Le Baron eller Le Mantana i hemstaden Paris.

– I Paris kan jag gå på gatorna som bönderna går i byarna. Det är något i luften. Vem älskar inte Paris? Du kan inte jämföra det med någon annan stad. Fråga mig inte varför, men det är bara så det är. Jag har hus i södra Frankrike, Vermont och i Monto Carlo, men jag åker aldrig dit. Jag gillar att ha flera hus, men jag trivs bäst i Paris.

Läs även: Karl Lagerfeld för Coca-Cola light.

Lou Doillon och Karl Lagerfeld på Coca-Cola light-event, 7 april 2011.

Lou Doillon och Karl Lagerfeld på Coca-Cola light-event, 7 april 2011.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar