Annons

Annons

Kate Hudsons gravidklädsel: Klänning och klackar
Annons


Kate Hudson bar klänning och klackar när hon var gravid.

Kate Hudson bar klänning och klackar när hon var gravid.

Den nyblivna tvåbarnsmamman Kate Hudson, 32, älskar mode och säger att hon inte hade några problem att hitta kläder när hon var gravid. Kate, som fick sin andra son i lördags, har till och med skojat och sagt att den enda gången hon tog av sina klackar var när hon skulle föda:

– Det finns så många vackra sommarklänningar nu som är som gjorda för gravidmagar, och jag har använt mina höga klackar precis som vanligt. Under min första graviditet tog jag bara av mig dem vid förlossningsrummet.

Kate berättar även för tyska OK! Magazine att hon inte har några problem med att bli äldre, att hon snarare ser fram emot det:

– Det var toppen att vara 20, så mycket hände, men när jag fyllde 30 kände jag mig ”snug as a bug in a rug in my skin fort the first time” (vilket måste betyda att att hon kände sig bekväm i sitt eget skinn för första gången. /red.). Jag är helt övertygad om att 40 kommer att bli toppen, och att 50 och 60 blir ännu bättre och så vidare…

Läs även: Kate Hudson tipsar om underkläder.

Kate Hudson bar klänning och klackar när hon var gravid.Kate Hudson bar klänning och klackar när hon var gravid.Kate Hudson bar klänning och klackar när hon var gravid.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar