Annons

Annons

Kate Winslet skiljer sig, igen
Annons


Sam Mendes och Kate Winslet på Vanity Fair Oscar Party 2009.

Skådespelerskan Kate Winslet, 34, och regissören Sam Mendes, 44, meddelar att de går skilda vägar efter sex års äktenskap. Tillsammans har de sonen Joe Alfie Winslet Mendes, 6. Advokatfirman Schillings säger i ett uttalande:

– Kate och Sam är ledsna att meddela att de separerade tidigare i år. Beslutet är vänskapligt och ömsesidigt. Båda parter kommer att ta fullt ansvar för den framtida vårdnaden av barnen. De ber att media ska respektera deras privatliv för tillfället.

Kate och Sam med barnen Mia och Joe i april 2009.

Den flerfaldigt prisbelönta skådespelerskan (bland annat för bästa skådespelerska i ”The Reader” och ”Revolutionary Road”), meddelade förra året att hon skulle ligga lite lågt ett tag och fokusera på sin familj:

– För att vara ärlig, jag kände mig väldigt överexponerad förra året med Golden Globe och Oscarsgalan. Det var så klart fantastiskt, men om jag tröttnade på mig själv, vad kände då alla andra?

Kate var tidigare gift med den assisterande regissören Jim Threapleton mellan 1998 och 2001. De fick dottern Mia Honey, 9, tillsammans.

Kate och Jim hämtar upp Mia från skolan en dag i september 2008.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar