Annons

Annons

Katrin Zytomierska: ”Skitungar är det värsta jag vet!”
Annons


Katrin blir fixad inför plåtningen.

CHIC träffade Katrin Zytomierska i en fotostudio i Stockholm för att plåta henne till CHIC nr 26, i butik 17-26 december.

Csilla Vincefi Nee stylade, Fredrik Wannerstedt fotograferade och Marcus Rökman gjorde hår och make. Louise Örvell gjorde också en intervju med Katrin.

Hur kommer du att  bli som mamma?

– Förmodligen ganska sträng, men jag har ingen aning. Jag kanske blir värsta hönsmamman, haha. Men jag tycker faktiskt inte synd om en bebis som gråter. Bebisar gråter utan anledning. Det är viktigt att barnet får mycket regler. Skitungar är det värsta jag vet! Folk är så lata nu för tiden. De satsar mer på karriären än på barnen. Men vi kommer förmodligen ha barnflicka. Jag är uppväxt med det, så jag tycker inte att det är något konstigt. Vi har även en städerska som tvättar, städar och byter lakan.

En längre intervju med Katrin hittar du i CHIC nr 26.

Se hur det gick till backstage här:

[nggallery id=355]

Av: Emilie Hermansson


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar