Annons

Annons

Katy Perry exklusivt till CHIC: ”Så lyckas du hitta din egen stil”

Katy Perry H&M

Katy Perry är ansiktet utåt för H&M:s julkampanj.

I år är Katy Perry ansiktet utåt för H&M:s julkampanj som lanseras nu i november. CHIC fick en exklusiv pratstund med sångerskan om inspiration, onlineshopping och att älska sig själv!

Vad är din personliga koppling till H&M och prisvärt mode? Brukar du budgetshoppa?
– Jag älskar att vara ansiktet utåt för kampanjen, jag tackade ja direkt när jag fick frågan! När jag började shoppa när jag var typ 13 år gick jag till två ställen – second hand-affärer och H&M. Jag shoppar fortfarande där och jag älskar att blanda de båda världarna. Jag använder speciellt accessoarer från H&M.

Annons
Gilla CHIC på Facebook

Många inspireras av dina unika och lekfulla outfits på röda mattan. Men hur brukar du klä dig en helt vanlig dag?
– Fyra av sju dagar använder jag någon slags uniform: en svartvit träningsoverall från Adidas. Det är enkelt och snyggt, kanske inte så flashigt med det behöver det inte vara. De andra tre dagarna är jag mer flashig och sitter i hår och smink i tre timmar.

Katy Perry H&M

Katy tackade ja direkt när hon fick frågan om att vara ansiktet utåt för H&M:s julkampanj,

Vad gör du en dag när det känns som att du inte har något att ha på dig? Ge oss dina bästa tips!
– Jag är ett stort fan av onlineshopping. Jag gillar att få hem grejerna och pröva dem hemma där jag är bekväm. Men jag behåller inte nödvändigtvis allt.

– När jag ska hitta något att ha på mig brukar jag gå till mitt garage, eller mitt ”arkiv” som jag kallar det. Jag har nämligen ett garage för två bilar men inga bilar, bara kläder. Sedan brukar jag välja ut en outfit som jag tycker att har funkat förut men byter ut något, då blir det något nytt!

Vad skulle du säga att är ditt största modemisstag och varför?
– Jag tycker inte att jag gör några misstag, andra tycker det – och jag är okej med det. Jag har på mig det jag vill ha på mig och jag har alltid roligt! Men sedan kan jag självklart ha på mig något som kanske är för tajt. Mellan mina turnéer går jag nämligen nästan alltid upp fem kilo, sådan är jag. Då kanske inte allt sitter så bra som det brukar.

Kan du ge våra läsare dina tre bästa tips om hur de kan få modet att utveckla sin egen stil?
Klä dig efter humör! Känner du dig romantisk, rolig eller mörk – klä dig därefter. Det funkar alltid!
Bara för att något kostar 1000 dollar behöver plagget inte se bra ut på dig, inte heller om det kostar 10 dollar. Gå efter vad du gillar, inte vad det kostar.
Börja med att jobba med din självkänsla. Om du inte älskar dig själv kommer du inte att älska något du har på dig. Allt börjar helt enkelt med att älska sig själv.

Av: Johanna Karlsson
Foto: H&M

Annons
Annons

AnnonsLaddar