Annons

Annons

Katy Perry fick en tiger i bröllopspresent
Annons


Katy Perry och Russell Brand har gift sig i Indien.

Sångerskan Katy Perry, 25, och komikern Russell Brand, 35, har äntligen blivit man och hustru. Paret vigdes under en ceremoni i Indien i helgen. Det var även där som de förlovade sig i december förra året. Deras talesperson säger:

– Russell Brand och Katy Perry bekräftar glatt att de lördagen den 23 oktober blev Mr. och Mrs. Brand. Den väldigt privata och spirituella ceremonin skedde i närvaro av parets närmaste familj och vänner.

Enligt en källa till TMZ kunde Katys nära vän Rihanna, som höll i möhippan i Las Vegas, tyvärr inte närvara på grund av andra arbetsrelaterade åtaganden.

Dagen före bröllopet höll det blivande paret en Bollywood-inspirerad fest, där de bar traditionella indiska kläder. Russell bar en vit kurta (långskjorta) med ett par matchande byxor, och Katy bar en enkel röd sari. Även många av gästerna bar liknande outfits.

Efter bröllopet överraskade Russell sin nyblivna hustru med en bengalisk tiger vid namn Machli i bröllopspresent. Tigern bor i en nationalpark i Indien och kostade flera tusen pund, men de har inga planer på att ta med sig den hem. Istället ska Russell stå för tigerns omkostnader, eftersom tigern påminner honom om Katys skönhet.

Läs även: Katy Perry visar sin kärlekstatuering.
Läs även: Russell Brand: ”Att ha sex med mig är det bästa som finns”

Russell Brand och Katy Perry på premiären av "Get Him To The Greek".

Av: Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar