Annons

Annons

Katy Perry om skönhetstävlingarna
Annons


Katy Perry är van att posera.

Det är inte svårt att förstå att Katy Perry poserade för kameran redan som liten! På sin blogg har hon lagt ut en bild på sig själv från en skönhetstävling för barn:

-För att vara ärlig så anmälde min mamma mig i ett par tävlingar. Den första var i vår lokala mataffär, där jag kom tvåa. Sedan har jag ett svagt minne av att jag var med i en riktig tävling när vi bodde i Arizona.

Katy skojar och säger att hon även idag har många likheter med barnen som är med i så kallade ”pageants”:

– Trots att jag är 24 år använder jag fortfarande samma slags outfits och fixar mitt hår och smink på samma sätt. Jag är precis som dem! Plus att jag vet exakt vad jag ska svara om jag får en fråga. Jag menar, jag har förmodligen gjort 5000 intervjuer vid det här laget!

Katy Perry som liten!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar