Annons

Annons

Kelly Osbourne ångrar sina tatueringar
Annons


Kelly Osbourne sminkade över sina tatueringar i "Should’ve Been Romeo".

Kelly Osbourne sminkade över sina tatueringar i "Should’ve Been Romeo".

Rockdottern Kelly Osbourne, 25, är ett levande bevis på att man ska tänka efter noga innan man tatuerar sig. Hon berättar för tidningen Closer:

– Jag har bestämt mig för att ta bort några tatueringar. Vissa har fortfarande en speciell innebörd, som till exempel de matchande tatueringarna jag och min bror Jack har med varandras namn, men andra ångrar jag. De dolde några med smink när jag spelade in min nya film ”Should’ve Been Romeo” förra veckan, och jag kan inte säga att jag saknade dem!

Kelly har mer än 15 tatueringar, men det är speciellt ett par av dem hon funderar på att ta bort:

– Jag vill göra mig av med keyboarden på underarmen. Jag kan inte ens spela piano! Och jag gillar inte hjärtat med benknotorna heller.

Kelly Osbourne ångrar sina tatueringar på högerarmen.

Kelly Osbourne ångrar sina tatueringar på högerarmen.

Kelly har redan konsulterat en expert och ser fram emot att bli av med tatueringarna, även om hon samtidigt gruvar sig för smärtan:

– Jag har träffat min dermatolog och jag ska börja laserbehandlingen så snart jag kan. Det kommer att ta flera månader, och även om jag inte ser fram emot smärtan så har jag hört att det gör mindre än än att göra själva tatueringen. Jag hoppas det!

Om varför hon redan gjort så många tatueringar säger hon:

– Jag tror det var ett slags självskadebeteende när jag var yngre. Jag var olycklig och visste att mamma och pappa skulle bli upprörda. Jag gjorde en massa tatueringar, utan någon som helst anledning.

Läs även: Kelly Osbourne om sin viktnedgång

Kelly Osbourne har även dödskallar tatuerade på fötterna.

Kelly Osbourne har även dödskallar tatuerade på fötterna.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar