Annons

Annons

Kelly Osbourne om sin viktnedgång
Annons


Kelly Osbourne har gått ner i vikt.

Kelly Osbourne har gått ner i vikt.

Kelly Osbourne, 26, har gått ner över 20 kg sedan hon var med i det amerikanska TV-programmet ”Dancing with the Stars”, men hon erkänner att det inte varit någon enkel match:

– Jag har jobbat hårt. Det har inte varit speciellt roligt, men resultatet är värt det. Det gäller att härda ut och jobba hårt för att lyckas.

Förutom att hon börjat träna äter hon mindre måltider oftare. Kelly, som poserar i bikini på omslaget av tidningen Shape, säger till Hollyscoop:

– Om jag kan lyckas, kan alla göra det. Ingen kunde väl tro att jag skulle pryda omslaget av en tidning iförd endast bikini!

Kelly gjorde slut med sin fästman Luke Worrall förra året, efter rapporter att han varit otrogen mot henne, och hon erkände nyligen att hon tidigare ofta tröståt när hon var ledsen.

– Jag åt chips och kakor och drack läsk hela dagarna. Jag kan fortfarande äta pizza och ost – jag älskar Brie – och jag äter kakor ibland. Men nu slutar jag äta när jag är mätt. Det har tagit mig 26 år, men nu har jag äntligen lärt mig att äta rätt.

Kellys danspartner Louis van Amstel har varit ett stort stöd för Kelly.

– Louis tvingade mig att äta kalkonburgare och sallad. När jag började gå ner i vikt insåg jag ‘Åh, det är sant som de säger: Rätt mat och träning fungerar verkligen!’

Läs även: Kelly Osbourne ångrar sina tatueringar.

Kelly Osbourne på omslaget av tidningen Shape.

Kelly Osbourne på omslaget av tidningen Shape.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar