Annons

Annons

Kenza avslöjar allt om förlovningsringen och bröllopet

I april friade Kenza Zouitens sambo Aleks Subosic till henne och nu berättar hon allt om ringen och deras kommande bröllop.

Det var under Kenzas omtalade 25-årsfest som sambon Aleks Subosic plötsligt gick ner på knä och friade till bloggerskan. ”Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv”, skrev hon då.

På fingret fick hon en stor förlovningsring, som enligt uppgift till CHIC kostade cirka 80 000 till 100 000 kronor. Nu berättar hon själv om ringen i bloggen.

Annons

”Hur stor är diamanten? 1.01 karat. Visste Aleks vad jag ville ha för ring? När vi förra året pratade om att det kanske var dags att ta the big step snart så berättade jag för honom att jag ville ha en enkel ring i guld”, skriver hon.

”Aleks designade ringen själv hos guldsmeden och inuti står det Aleks <3 Kenza. Den är verkligen perfekt", fortsätter hon. Kenza berättar om sin förlovningsring och sitt kommande bröllop.

Kenzas bröllop blir i augusti nästa år

Kenza skriver också att hon inte alls hade en aning om att Aleks skulle fira.

Slutligen skriver hon om vad alla undrar om – bröllopet. ”Vi har lite smått börjat prata om nästa sommar. Det enda är att vi så gärna vill hinna flytta innan, men vi siktar på augusti nästa år och så får vi se hur det går med lägenheten”, skriver hon också och förklarar att hon tror att ett år blir lagom tid att börja planera innan.

Och Kenzas brudklänning är givetvis vad vi är mest nyfikna på. ”Har redan börjat fundera på hur klänningen ska se ut. Ahhh detta känns helt sjukt. Jag är så lycklig”, avslutar hon. CHIC kan bara misstänka att Kenza blir en av Sveriges vackraste brudar någonsin!

Mer om Kenza:
Så många miljoner betalade H&M för Ivyrevel
Kenza avslöjar vad Ivyrevel betyder
Kenza Zoutien ryter tillbaka mot bikinivänlig hälsodryck

Foto: Kenzas.se, IBL

Annons
Annons

Annons

Laddar