Annons

Annons

Kenza till CHIC: ”Jag älskar guld vid jul och nyår!”

I dag lanserar Nelly.com sin julkampanj som frontas av Kenza Zouiten.

I dag lanserar Nelly.com sin julkampanj som frontas av Kenza Zouiten.

Kenza Zouiten är högaktuell som ansiktet (och rösten!) utåt för Nellys julkampanj som lanseras i dag klockan 10:00. CHIC tog sig ett snack med bloggerskan om kollektionen, sången och om hur hon helst klär sig under jul och nyår.

Annons

Du är van vid modeplåtningar men hur var det att faktiskt sjunga framför kameran?
– Till en början var det lite läskigt, men sedan blev jag varm i kläderna och till slut så tänkte jag inte ens på att det stod 20 personer i produktionen och kolla på, haha. Det var bara så himla kul!
– Däremot så var det väldigt läskigt när jag spelade in låten i studion, helt plötsligt skulle jag sjunga framför tre personer som jag bara hade sagt hej till.

Vilket plagg är din favorit i kollektionen?
– Den guldiga, korta paljettklänningen med lång ärm. Jag bara älskar guld vid jul och nyår, så himla läckert till röda läppar också.

Hur klär du dig i jul och nyår?
– På julen är jag bara hemma med familj och sambo, men jag försöker ändå klä mig lite fint – gärna något rött såklart. På nyår däremot så är det ju glittrigare desto bättre som gäller! Och en stor fuskpäls till.

Se hela kampanjvideon här:

Läs mer:
Kenza sjunger ”Let it snow” i Nellys julkampanj
Det enkla tricket som ger dig perfekta fransar
13 roliga jultröjor (som är ett måste i vinter!)

Av: Johanna Karlsson
Foto: Nelly

Annons
Annons

AnnonsLaddar