Annons

Annons

Kenza Zouiten ryter till mot den ”bikinivänliga hälsodrycken”
Annons


kenza zouiten

Bloggaren Kenza Zouiten har fått nog av kroppshetsen.

Bloggaren, modellen och designern Kenza Zouiten, 24, driver en av Sveriges största bloggar och har förutom bloggen många som följer henne på övriga sociala medier. 42 000 användare följer hennes konto på Twitter.

Nu har bloggerskan tröttnat på kroppsidealen och pressen på att man ska vara smal och snygg. I veckan publicerade hon en bild på en förpackning kokosvatten från företaget Vita Cocos kokosvatten, en dryck som ofta marknadsförs som en sund hälsodryck, på Twitter.

– Nej för att äter man fett så är man fet och då är det inte så passande att visa sig i bikini. Vidrigt, skriver hon.

Skärmavbild+2015-08-14+kl.+11.05.23

Kenza Zouitens Twitter-inlägg.

I innehållsförteckningen förklarar företaget att produkten inte innehåller något fett, och att den därför är ”bikinivänlig”. Det fick Kenza, som fått produkten hemskickad, att bojkotta vattnet.

– OBS, fick hem drycken och såg det nu när jag skulle dricka den (vilket jag struntade i)”, skriver hon i sitt nästa Twitterinlägg.

Kenza får medhåll av många av sina följare, som också är upprörda över hur företaget väljer att beskriva näringsinnehållet i sin produkt. Inlägget har även retweetats över 100 gånger. ”Usch, vad arg man blir” och ”Fy, fan” är några av kommentarerna till inlägget.

Läs även:
Sveriges bäst betalda bloggare tjänar över 300 000 kronor – i månaden!
#BeachBodyNotSorry – älska dina kurvor!
VIDEO: Så har våra kroppsideal sett ut genom historien 

Polar Music Prize 2014

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar