Annons

Annons

Hon designar Kenzas brudklänning (och så ska den se ut!)

Förra månaden förlovade sig Kenza med sin Aleks. Nu har hon börjat planera bröllopet som väntas äga rum nästa år och avslöjar vem som ska designa hennes brudklänning (och hur den ska se ut!).

Vi kan bara gissa att Kenza Zouitens bröllop kommer att bli ett av de mest omtalade kändisbröllopen i Sverige på länge. Förra månaden friade sambon Aleks Subosic till henne på sin 25-årsdag och nu har planeringen satt igång.

Annons
kenza brudklänning

Kenzas moodboard till sin brudklänning.

I sin blogg berättar Kenza att det är bröllopskoordinatorn Johanna Kajson (läs hennes bästa tips för bröllopsplaneringen här!) som kommer att planera bröllopet. Dessutom avslöjar hon att det är designern Ida Sjöstedt som kommer att designa hennes brudklänning.

Läs också: Så mycket kostade Kenzas förlovningsring

”Jag är ett stort fan av Ida och har burit hennes skapelser många gånger, så därför känns det helt självklart att det är hon som ska göra min drömklänning”, berättar Kenza.

kenzas förlovningsring bilder

Kenzas förlovningsring består av en stor diamant.

Kenza berättar också att hon är helt säker på hur klänningen ska se ut och delar med sig av inspirationsbilder i bloggen. Spets, tight överdel, öppen rygg och ett kortare släp är ledorden för klänningen att döma av hennes mood board. Kenza säger också att hon kommer att vara involverad i designprocessen med Ida Sjöstedt och att de snart kommer att börja skissa på bröllopsklänningen.

Läs även:
Johanna Kajson: ”Så håller ni nere bröllopskostnaderna”
Kenza avslöjar allt om bröllopet och förlovningen
Experten: Så mycket kostade Kenzas förlovningsring

Foto: IBL/Kenzas.se

Annons
Annons

Annons

Laddar