Annons

Annons

Så mycket kostar Kenzo x H&M-plaggen på Tradera och Blocket

H&M:s sajt lade ner i morse vid lanseringen av Kenzo x H&M och många shoppingsugna blev utan plagg från den omåttligt populära kollektionen. Nu säljs kläderna på Tradera och Blocket – för dyra pengar.

Det var klockan 08.00 i morse som Kenzo x H&M lanserades online världen över. Designsamarbetet avslöjades redan i våras och har sedan dess skapat stor uppståndelse på nätet bland modeintresserade.

När samarbetet släpptes kraschade H&M:s sajt omgående och många shoppingsugna fick vänta upp till 40 minuter innan de släpptes in. I butik släpptes Kenzo x H&M klockan 09.00 och det var stor hysteri. CHIC var på plats på Drottninggatan i Stockholm där kön ringlade sig lång och stämningen var på topp.

Annons

Relaterat: Här är plaggen från Kenzo x H&M som fortfarande går att köpa

Plaggen från Kenzo x H&M säljs dyrt på Tradera.

Plaggen från Kenzo x H&M säljs dyrt på Tradera.

I enlighet med H&M:s regler gick det bara att köpa varje plagg i en storlek – vilket lär ha lett till en hel del felköp. Dessutom finns det många som gör affär på samarbetet och köper plaggen enbart för att sälja vidare. Därför börjar annonser på andrahandssajter som Tradera och Blocket dyka upp redan nu, där plaggen kostar väsentligt mycket mer än vad de gjorde i butik.

Ett av de mest populära plaggen, en sweatshirt med tryck, ligger redan ute på Tradera med utgångspriset 1500 kronor, till skillnad från originalpriset på 499 kronor. T-shirten som kostade 299 kronor i butik ligger ute för 900 kronor.

Collegetröjan från Kenzo x H&M säljs för dubbla priset på Blocket.

Collegetröjan från Kenzo x H&M säljs för dubbla priset på Blocket.

Tradera har tidigare gått ut och berättat att H&M:s designerkollektioner brukar säljas dyrt på sajten. Rekordet är en klänning från Balmain x H&M som såldes för hisnande 14 500 kronor.

Kolla in alla plagg från kollektionen i bildspelet här nedanför!

84
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Se allt från lanseringen av Kenzo x H&M:
Video: Se hysterin från butikslanseringen av Kenzo x H&M
Här är plaggen som fortfarande finns kvar från Kenzo x H&M
H&M:s sajt kraschade efter Kenzo x H&M-lanseringen

Foto: H&M, Tradera

Annons
Annons

AnnonsLaddar