Annons

Annons

Kevin Federline bryter tystnaden
Annons


I senaste numret av People talar Kevin Federline ut om äktenskapet med Britney Spears och vad det var som gick snett:

– Det är tufft nog att vara gifta, få ett barn och sedan ännu ett. Det förändrar allting. Jag brydde mig om barnen. Det var inte det att jag ignorerade Britney, men mina barn går alltid först. Jag menar, vi hade problem. Jag gav inte henne något ultimatum, men jag försökte lösa våra problem och hon ville inte ens prata med mig. Hon gick bakom min rygg och begärde skilsmässa.

Sedan Kevin och Britney gick skilda vägar 2006 har han koncentrerat all sin energi på deras söner Preston, 3, och Jayden, 2. Han har även två barn med sitt ex Shar Jackson; Kori, 6, och , Kalab, 4.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar