Annons

Annons

Kim Kardashian bevisar graviditet med nakenbild på Instagram
Annons


Kim Kardashian, gravid och naken på Instagram.

Kim Kardashian, gravid och naken på Instagram.

Gravida realitystjärnan Kim Kardashian, som väntar sitt andra barn med maken Kanye West, får utstå kritik för att vara såväl för smal som för tjock och vissa hävdar till och med att hon fejkar sin graviditet. För att bevisa att hon verkligen är gravid har hon nu lagt ut en nakenbild på Instagram där hon skriver:

– Vissa dagar fotograferas jag innan jag har ätit och då ser jag mindre ut, vissa dagar har jag precis ätit och ser större ut. Det är en del av processen. Jag tror att ni alla känner mig tillräckligt väl för att veta att jag skulle dokumentera processen om jag skaffade en surrogatmamma.

Kim, som vid den förra graviditeten blev väldigt svullen, fortsätter:

– Allas kroppar är olika och alla graviditeter är väldigt olika. Jag har lärt mig att älska min kropp i alla stadier. Jag kommer att bli ännu större och det är också vackert. Jag är välsignad som ens är gravid och hoppas att jag inte blir lika svullen den här gången.

Kim Kardashian när hon var gravid med sitt första barn.

Kim Kardashian när hon var gravid med sitt första barn.

Kim och Kanye har sedan tidigare dottern North West, 2. Den här gången väntar de en pojke.

– De säger att kroppen bär pojkar och flickor olika. Oavsett vilket tackar jag Gud för detta mirakel och oavsett vilka rykten och kommentarer ni kommer med den här gången påverkar de inte mig, avslutar Kim sitt långa Instagram-inlägg.

Läs även:
Kändisarnas nakenchock på The Met Gala 2015
10 saker du bara känner igen om du har en fyllig rumpa
Kim Kardashian: ”Alla tjejer tar bilder på sin rumpa i spegeln”

Kim Kardashian, gravid och naken på Instagram.

Klicka på bilden om du vill se den större.

Gravida Kim Kardashian, 6 augusti 2015.

Gravida Kim Kardashian, 6 augusti 2015.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar