Annons

Annons

Kim Kardashian och andra korta Hollywood-äktenskap
Annons


kim

TV-stjärnan Kim Kardashian skiljer sig från maken maken Kris Humphires efter bara 72 dagar som gifta! Paret gifte sig den 20 augusti och bröllopet, som kostade 65 miljoner kronor, sändes på amerikansk teve för bara några veckor sedan.
– Jag hoppas att alla förstår att det här inte var något lätt beslut. Jag hade hoppats att det här äktenskapet skulle hålla för evigt  men ibland blir inte saker som man har tänkt sig. Vi fortsätter vara vänner och önskar varandra lycka till, säger Kim i ett uttalande.

Det här är andra gången Kim skiljer sig men hon är inte ensam om att ha svårt att få sitt äktenskap att hålla i Hollywood.

Här är några andra korta kändisäktenskap:

pamela

Pamela Anderson & Kid Rock: 5 månader/Pamela & Rick Salomon: 10 veckor
Pamela Anderson har flera äktenskap bakom sig. 2006 var hon gift med Kid Rock i hela fem månader. Året därpå gjorde hon ett nytt försök när hon gifte sig med Rick Salomon (han som spelade in en sexfilm med Paris Hilton) i Las Vegas men äktenskapet ogiltigförklarades bara 10 veckor senare.

carmen

Carmen Electra & Dennis Rodman: 9 dagar
I november 1998 lovade Carmen basketspelaren Dennis Rodman att de skulle vara varandra trogna livet ut. Det löftet höll i lite mer än en vecka.

reene

Renée Zellweger & Kenny Chesney: 4 månader
Skådisen Renée Zellweger gifte sig med artisten Kenny Chesney hade ett romantiskt strandbröllop men efter fyra månader tog det slut ändå.

lisamarie

Lisa Marie Presley & Michael Jackson: 9 månader/Lisa Marie & Nicolas Cage: 3 månader
Elvis
dotter Lisa Marie gifte sig med kungen av pop 1994 och nio månader senare kom inte ett kärleksbarn utan en skilsmässa. 2002 gifte hon sig Elvis-fanet Nicolas Cage men tre månader senare sa Lisa Marie att förhållandet var ett stort misstag.

britney

Britney Spears & Jason Alexander: 55 timmar
Många har gjort misstaget att gifta sig på impuls i Las Vegas och en av dem är Britney Spears. 2004 gifte hon sig med barndomsvännen Jason Alexander men bara några dagar senare tog hon tillbaka alltihop. Senare samma år gifte hon om sig med Kevin Federline men alla vet ju hur det äktenskapet slutade…

bradley

Bradley Cooper & Jennifer Esposito: 4 månader
Bradley Cooper had inte alltid varit ungkarl. 2006 stadgade han sig med Jennifer Espito men fyra månader senare var han ute på marknaden igen.

drew
Drew Barrymore & Jeremy Thomas: 6 veckor/Drew & Tom Green: 5 månader
Drew Barrymore verkar gilla korta äktenskap. 1994 gifte hon sig med Jeremy Thomas och det höll 6 veckor. 2001 var hon gift med Tom Green i hela fem månader innan skilsmässan var ett faktum.

sophiabush

Chad Michael Murray & Sophia Bush: 5 månader
”One Tree Hill”-kollegorna Chad Michael Murray och Sophia Bush var ett par både på TV och i verkligheten. Ett otrohetsrykte fick Sophia att ansöka om skilsmässa fem månader efter bröllopet men de fortsatte att jobba tillsammans trots allt.

jlo
Jennifer Lopez & Cris Judd: 4 månader
Jennifer Lopez är kanske inte känd för att ha tur i kärlek men hennes äktenskap med Marc Anthony höll i alla fall längre än hennes fyra månader korta äktenskap med dansaren Chris Judd.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar