Annons

Annons

Kim Kardashians dietist avslöjar hennes strikta matschema

Hemligheterna bakom Kim Kardashians välsvarvade kurvor är många. Nu har hennes dietist avslöjat vad realitystjärnan äter på en dag.

Det ligger hårt jobb och disciplin bakom Kim Kardashians drömkropp, förklarar hennes dietist Dr. Philip Goglia, som även jobbar med Kims syster Khloe Kardashian. I en intervju med amerikanska People förklarar han att hennes strikta matschema inte går att följa utan stark viljestyrka – och att mjölkprodukter i alla former är helt bannlysta.

Annons

Om du är intresserad av att testa på Kims matschema följer det här nedanför – men ärligt talat, låter det inte lite långtråkigt? Kom ihåg att viktnedgång inte är allt här i livet.

Gilla CHIC på Facebook

1. Mjölkprodukter är uteslutet
”Mjölkprodukter är som hårt slem. Det har negativ inverkan på matsmältningen, orsakar uppsvälldhet och gaser och främjar inflammation”, säger han i intervjun.

2. Protein är okej
Enligt Goglia bör protein vara huvudfokus i alla måltider och du ska äta det med grönsaker. ”Fisk har många anti-inflammatoriska egenskaper och fettförbrännande fördelar när du äter det på kvällen. Men det måste vara fet fisk som lax, havsabborre eller röding”.

3. Hejdå, kolhydrater!
Att undvika jäst och gluten är ett måste för Goglias klienter, berättar han.
”Det innebär i princip inget bröd alls. Du kan äta lite kolhydrater, men stärkelse bör endast ha en ingrediens som potatis, ris eller havregryn”

4. Inga kolhydrater till middag
”Folk springer inte ett marathon efter middagen. Du behöver inte potatis till middag. Du kommer lagra det som fett”, säger han.

5. Ja till vatten
Klassikern att dricka mycket vatten är ett tips som Goglia lägger stor vikt vid. ”Vatten reglerar temperaturen i kroppen, och om du har vätskebrist kan din kropp börja lagra fett under huden för att isolera och kontrollera temperaturen”.

Läs även:
Se Caitlyn Jenners kampanj för H&M Sport
Zara släpper kollektion med träningskläder
Apporexi – när smalhetsen tar över din feed

Foto: Instagram, All Over Press

Annons
Annons

AnnonsLaddar