Annons

Annons

Klädkod housekonsert: Skinnjacka, Lanefelt-tajts och absolut INTE klänning
Annons


Swedish House Mafia spelade igår inför 35 000 fans på Friends Arena i Solna strax utanför Stockholm. Några av er kanske ska gå på kvällens konsert eller imorgon lördag? Undrar ni vad ni ska ha på er? Hur ska man tänka, uppklätt eller nedklätt, klänning eller jeans? Svart eller neon? Chic.se har frågat experterna.

Isabel Adrian, modell, designer, TV-profil och Steve Angellos blivande fru:
– Det får gärna vara något med fashionkänsla, men absolut inte klänning! Gärna skinnbyxor och en snygg topp. Men glöm inte att ta med jackan – det kan bli rätt kallt i såna här stora arenor på vintern. Själv hade jag skinnbyxor, kilklackssneakers, en skön tröja och mjuk varm pälsväst igår.

Marit Thune, annonssäljare (var på konserten igår, den glada norskan till höger):
– Satsa på en outfit som är bekväm som du kan dansa i natten lång. Hoppa över den kortaste kjolen och de högsta klackarna. Neonfärger och vitt ger kul effekter tack vare ljusshowen som lyser upp plaggen fint. Jag hade en vit t-shirt och skinnjacka från Jofama och svarta byxor och lagom höga klackar från Zara. På Friends arena såg jag många unga tjejer med skyhöga klackar och korta klänningar som hade svårt att kunna släppa loss och röra sig till världens bästa dansspektakel… Konserten var en rolig upplevelse, men allra bäst var de sista 40 minuterna – vilken show! Sjukt mäktigt att se 35 000 människor sjunga med i ”Save the world tonight”.

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör chic.se och förlagsredaktör Aller media (ska gå ikväll):
– Senast jag var på housespelning var typ 1991 då jag såg DJ:n Sven Väth spela på någon obskyr klubb på Mykonos. Då var ju väderförutsättningarna lite annorlunda jämfört med ikväll. Så jag satsar på någon snygg jacka, kanske en fuskpälsjacka eller skinnjacka. Eller så kör jag skinnbyxor eller jeans, har inte bestämt mig helt. Och så nya kilklackssneakers från Zara som definitivt går att dansa i! Ger komfort men även lite höjd vilket blir perfekt. Och så nåt fint smycke eftersom resten av outfiten lär vara rätt nedtonad. Jag har kollat in hur tjejerna såg ut igår på Stureplan.se och det verkar vara poppis med såna där glansiga, tajta dansbrallor, á la Susanne Lanefelt i olika färger. Jag såg några på väg till Friends Arena igår kväll som hade sådana på sig också. Är du modig kan du ju välja Lanefelt-tajtsen!

Ida Warg, personlig tränare och fitnessbloggare på chic.se (var på konserten igår)
– Klä dig bekvämt, trashigt men snyggt! Jeans och en t-shirt är kanon. Vill man vara lätt att hitta bland alla besökare är ju neonfärger kanon. Låga skor är ett måste för mig för att orka stå upp så många timmar och dansa. Converse, Minnetonkas eller kängor är perfekt. SHM:s konsert igår var grym upplevelse! Det feta ljudet och ljusshowen i kombination med alla människor är en obeskrivlig känsla. Bäst var absolut när de spelade ”Don’t you worry child”.

1. Fuskpälsväst från Nelly.com, 579 kr.
2. Skinnbyxor från Sara Berman/My-Wardrobe.com, 2 624 kr.
3. Tröja, H&M, 399 kr.
4. Nitarmband, Cocoo.se, 165 kr.
5. Kilklackssneakers, Topshop, 536 kr.

Av Rose-Marie Söderlund, Charlotta Flinkenberg

Foto: Isabel Adrians instagram, Stureplan.se, Ero


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar