Annons

Annons

Klänningar som sprack, brandalarm och couturesläp
Annons


Ni har sett vimmelbilderna och vet vilka som vann. Men här kommer lite roliga detaljer från det som hände före, under och efter galan, som ännu inte läckt ut överallt…

• Charlottas röda, vackra klänning från Halston sprack i blixtlåset på sidan då hon skulle sätta på sig den. Panik, eftersom det var den planerade klänningen att bära på rosa mattan. Stylist-Csilla och modeass Melody fick gemensamt sy på själva klänningen på plats, medan Charlotta stod i en mycket obekväm pose i säkert 25 minuter… Klänningen fick sedan sprättas upp eftersom Charlotta skulle ha sex andra ombyten på scen.

• Timmarna innan galan, på Berns, så utlöste en rökmaskin från genrepet Berns brandalarm. Detta trots att teknikteamet hade lovat att brandalarmet skulle vara avstängt under genrepet. Det mycket ihärdiga pipandet, följt av en engelsk röst som uppmanade samtliga gäster att lämna lokalen under sansade former, höll på i säkert en halvtimma innan det gick att åtgärdas.

• Isabels dramatiska couture-klänning från Fadi El Khoury Couture krävde att hon hade sin assistent med sig för att bära släpet in i lokalen. CHICs chefredaktör Charlotta tog även en för laget och hjälpte Isabel med släpet då hon trippade ner från scen. Efter galan bytte dock Isabel om till en mer bekväm Hervé Léger-klänning i nudefärgat.

Bild lånad från Elsa Billgrens blogg, när Charlotta agerar släp-assistent åt Isabel 😉

• Renault-bilden med CHIC-logga som stod utanför Berns var nära att åka på en rejäl P-bot av en nitisk lapplisa som stod med blocket i högsta hugg. Det hjälpte inte att galageneral Jenny Rathje försökte förklara att bilen skulle parkeras och flyttas in på en ramp inne vid trappan. Jenny fick snällt flytta bilen mitt i värsta goodiebagstressen.

• Pernilla Wahlgrens klänning sprack, liksom Charlottas, strax innan hon skulle åka till galan. Hon fick klippa sig ur sin klänning och byta till en annan.

Bild lånad från Pernillas blogg.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar