Annons

Annons

Kom i form med Charlotte Perrelli
Annons


Fit & Smart by Charlotte Perrelli.

Har du svårt att hinna med att träna och att komma iväg till gymmet? Sångerskan och tvåbarnsmamman Charlotte Perrelli vet precis hur det är. För att komma tillbaka till sin gamla vikt efter barn nummer två tog hon hjälp av den personliga tränaren Jesper Björck som skräddarsydde ett träningsprogram som hon kunde göra hemma i sin egen takt.

– Att vid 34 års ålder börja träna för första gången och sedan bli helt hooked, jag hade aldrig trott på det själv om någon hade sagt att det skulle hända mig. Jag har aldrig känt att jag gillat att träna, jag har aldrig ansett att jag behövt det men helt plötsligt insåg jag att även jag var tvungen, berättar hon.

Charlotte delar nu med sig av sig övningarna i sin nya bok ”Kan jag kan du – träna med Charlotte”, som släpps den 10 augusti. Där får du även ta del av smarriga recept och hennes privata skönhets- och motivationstips.

I Charlottes blogg kan du smygkika i boken samt se bilder från fotograferingen.

Klicka här för chansen att vinna ett eget exemplar!

"Kan jag kan du - träna med Charlotte" av Charlotte Perrelli och Jonas Björck.

I samband med att Charlotte började träna kände hon att hon behövde få i sig extra kosttillskott och framför allt extra protein:

– Jag som inte har ätit kött på 18 år får se till att få i mig protein på annat sätt och jag tycker det är toppen med en proteindrink som ett komplement till den vanliga kosten. De dagar som jag har det lite stressigt har jag alltid med mig måltidsersättning för att kunna peta i mig lite mellanmål och för att inte slarva med maten.

Eftersom utbudet av kosttillskott för kvinnor inte är detsamma som för män har Charlotte inlett ett samarbete med Gymgrossisten/Bodystore och lanserar i samband med boksläppet kosttillskottserien ”Fit & Smart by Charlotte Perrelli”.

– Min träning går inte ut på att tappa vikt utan att bygga muskler för att min kropp ska bli starkare och för att jag ska orka mer. Det handlar bara om att må bättre!

Äter du kosttillskott?

Se resultat

Loading ... Loading ...
Kom i form med Charlotte Perrelli! Kan hon kan du.

Av: Rose-Marie Söderlund Bilder: Charlottes blogg


Annons


TAGGAR
6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar