Annons

Annons

Kristen Stewart erkänner; har varit otrogen mot Robert Pattinson!
Annons


Robert Pattinson och Kristen Stewart på Comic-Con i San Diego den 12 juli.

Robert Pattinson och Kristen Stewart på Comic-Con i San Diego den 12 juli.

Stoppa pressarna!! Kristen Stewart har varit otrogen mot ”Twilight”-kollegan Robert Pattinson, och nu går hon ut offentligt och ber om ursäkt!

Nyheten släpptes av Us Weekly för ett par dagar sedan. Föremålet för Kristens lustar är den gifte regissören och tvåbarnspappan Rupert Sanders som hon jobbade med i ”Snow White and the Huntsman”. Affären uppdagades när en paparazzi fångade Kristen och Rupert på bild när de kysste varandra passionerat. Dagen efter att bilderna publicerats gick Kristen ut med ett offentligt uttalande, och bekräftade även för första gången att hon och Rob faktiskt är ett par:

– Jag är mycket ledsen för smärtan och skammen som jag orsakat de som står mig nära och alla andra som har påverkats. Min tillfälliga obetänksamhet har äventyrat det viktigaste i mitt liv, personen jag älskar och respekterar mest, Rob. Jag älskar honom, jag älskar honom, jag ber så mycket om ursäkt.

Även Rupert har gått ut och bett om ursäkt:

– Jag är helt förkrossad över smärtan jag har orsakat min familj. Min vackra fru och mina underbara barn är allt jag har i världen. Jag älskar dem av hela mitt hjärta och ber att vi kan ta oss igenom det här tillsammans.

Det återstår att se om Rob kan kan förlåta Kristen, och om hon fortfarande är aktuell för den planerade uppföljaren till ”Snow White”.

Läs allt om skandalen hos Perez Hilton.

Us Weekly avslöjade att Kristen Stewart varit otrogen mot Robert Pattinson.

Us Weekly avslöjade att Kristen Stewart varit otrogen mot Robert Pattinson.

Kristen Stewart och Rupert Sanders på premiär den 29 maj 2012.

Kristen Stewart och Rupert Sanders på premiär den 29 maj 2012.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar