Annons

Annons

Kristen Stewart om kärleken
Annons


Kristen Stewart vill inte prata öppet om sina relationer.

Om du väntar med spänning på smaskiga detaljer om Kristen Stewarts och Robert Pattinsons förhållande lär du tyvärr få vänta ett bra tag! I juninumret av tidningen ELLE berättar nämligen ”Twilight”-stjärnan Kristen att hon aldrig skulle tala öppet om sina förhållanden.

– Jag skulle aldrig prata om mina relationer. Folk säger till mig: ”Men säg bara vem du dejtar. Då kommer folk sluta vara så nyfikna.” Men jag säger bara, nej det kommer de inte göra! De kommer bara att fråga mer och mer, säger hon.

Kristen, som ofta får kritik för att hon ser så sur ut när hon poserar framför fotograferna på röda mattan, erkänner att hon känner sig allt annat än bekväm med den uppmärksamhet som kommit med kändisskapet.

– Folk säger ofta att jag ser så ser ut hela tiden. Det är inte så att jag är sur, utan det är ofta så att någon skriker på mig. Ibland får jag nästan hålla mig själv från att börja gråta… Det är en fysisk reaktion på den energi man får kastad på sig, förklarar hon.

Paparazzifotografer ligger inte högt i kurs hos den 19-åriga stjärnan.

– Det är helt galet! Så fort någon får reda på var du är, måste du bort därifrån så fort som möjligt. Folk är helt galna. Och fotograferna, de är elaka. De är som tjuvar. Jag vill inte ens köra omkring själv längre. Det är farligt, säger hon.

Läs även: Robert Pattinson och Kristen Stewart är ett par!

Kristen får ofta kritik för att hon ser sur ut på röda mattan.

Av: Malin Ny Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar