Annons

Annons

Kylie Minogue lovar att fortsätta visa rumpan
Annons


Kylie Minogue i videon till "Spinning Around" år 2000.

Sångerskan Kylie Minogue, 42, har lovat att hon kommer fortsätta visa upp sin berömda bakdel – som fick stor uppmärksamhet i ett par guldfärgade hotpants i videon till ”Spinning Around” 2000 – även när hon blir gammal.

– Jag kommer inte att gömma min rumpa bara för att jag blir äldre. Varje gång jag sätter på mig ett par hotpants tänker jag att det är sista gången, men det är det aldrig. Jag skrattar åt att folk är så besatta av min rumpa.

Kylie Minogue i de berömda guldfärgade hotpantsen.

Den australienska popstjärnan, aktuell med sin nya låt ”All the Lovers” erkänner dock att hon får lite hjälp på traven att se fantastisk ut i videos:

– När det var dags att spela in den nya videon och jag insåg att jag skulle ha på mig ett par pyttesmå hotpants igen bad jag att de skulle täcka mina ben och min rumpa med kroppssmink. Det är min hemlighet till en fantastisk bak!

Kylies nya album ”Aphrodite” släpps den 5 juli. Se både videon till ”Spinning Around” och ”All the Lovers” nedan.

Läs även: Kylie Minogue är rädd för galgar.

Kylie Minogue – ”Spinning Around”

Kylie Minogue – ”All the Lovers”

Av: Rose-Marie Söderlund


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar